Se cauta manageri online! De fotbal.. - knews

Breaking News

Post Top Ad

Airgency-UpInTheAir

18 iulie 2011

Se cauta manageri online! De fotbal..

    In ultima vreme gasesti pe internet tot felul de site-uri sau pagini in care iti poti arata si dezvolta calitatile de manager/antrenor dar si cele ale unui jucator impatimit de diverse sporturi. Cel mai intalnit caz este cel al jocurilor de tip "MANAGER" pentru echipe de fotbal, unde intalnim site-uri gen: managerzone.com, managerdefotbal.ro si cel mai vechi si mai tare joc de acest tip, hattrick.org.
Fiecare din cele enumerate, si nu numai, au diverse plusuri, sau minusuri unul fata de celalate, si fiecare are grafica lui, sistemul lui de joc, si jucatorii fideli. Ultimul dar si cel dintai astfel de joc, HATTRICK, a intrat in istorie in 1997, si mai traieste si azi. Este cel mai simplu ca si grafica si continut, dar cel mai dezvoltat, real si placut joc dintre toate. Meciurile dureaza real-90 min, cu prelungiri cu tot, exista cartonase galbene si rosii, iar echipele nationale joaca campionate mondiale reale, userii impatimiti intalnindu-se in lume in baruri, cafenele, purtand sepci, tricouri si hanorace cu inscriptiile jocului preferat.
Recunosc ca sunt un impatimit al acestor jocuri, unde am cateva conturi, dar recunosc ca cel mai mult joc Hattrick, in limita timpului disponibil. Am o echipa de vreun an de zile, dupa o pauza de 5 ani (in 2005 am jucat prima oara), cu care incerc sa excelez si sa akjung in primele divizii din joc.
Va poftesc pe toti sa jucati acest joc prin care va dezvoltati mintea, spiritul managerial si prin care va mai pierdeti timpul liber scurs aiurea.

FC. Angelokastro Romania (181013)

Competiţii

#1 în VIII.342

Detaliile clubului

Administrat de alexxxutzul
Conectat!
Galerie: 911 membri
Stadion: Champion's Arena (capacitate 14 670)
Rang 20 152


SI


FC Angelosk (1973351)

Ţara: România
Regiunea: BucureÅŸti
Arena de tineret: Pici Arena
Liga de tineret: 1 pepiniera rapid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Marketing Online Eficient