Revolutia din Egipt si calaretul Apocalipsei - knews

Breaking News

Post Top Ad

Airgency-UpInTheAir

22 iulie 2011

Revolutia din Egipt si calaretul Apocalipsei

   Camerele postului de televiziune MSNBC au surprins niÈ™te imagini foare bizare în timpul revoluÈ›iei din Egipt, în piata Tahrir din Cairo. După cum puteÈ›i vedea în înregistrările de mai jos (spre final), un călăreÈ› fantomă apare printre protestatari È™i dispare după câteva secunde, aparitie care este interpretata ca un semn divin. FilmuleÈ›ul a provocat destul de multă vâlvă pe internet, stârnind mai ales reacÈ›ii de natură religioasă. Pentru ca o lovitura de stat trebuie legitimata ca revolutie, nici actuala revolutie din Egipt nu putea sa scape de legitimare, asa ca serviciile secrete americane s-au gandit ca e timpul pentru un trucaj ordinar, ca sa mobilizeze masele impotriva lui Mubarak.Cu toate astea, s-au format diverse teorii. Există vreo trei teorii mari privind acest fenomen ciudat.
1. Teoria apocaliptică: În imagini apare unul din călăreții Apocalipsei. Dacă ne bazăm pe culoarea sa, am putea spune că este al patrulea.
2. Teoria științifico-fantastică: Văzând că nu mai are prea mai are susținători, Mubarak a început să proiecteze holograme care să creeze iluzia că încă mai are o armată de călăreți alături de el. Ok, cum ar fi reușit să facă rost Egyptul de o astfel de tehnologie, e un mister chiar și mai mare.
3. Teoria sceptică: Călărețul fantomatic nu este nimic altceva decât o iluzie optică provocată de reflexia luminii în lentilele camerei de la MSNBC. Iar asta este varianta cea mai plauzibilă. Dacă vă uitați cu atenție puteți vedea că trei puncte de lumină, reflexii ale focului din plan îndepărtat se mișcă în același timp și la aceeași viteză cu anomalia din mijlocul protestatarilor.
   ÃŽn capitolul 6 din cartea Apocalipsa Sfântului Ioan Evanghelistul, sunt pomeniti si cei patru calareti care vor strabate pamântul atunci cand va veni Apocalipsa: primul este Iisus care vine sa câstige inimile oamenilor, aflat pe un cal alb, urmat de un cal roscat (razboi), unul negru (foamete) si unul pamântiu (moarte).
In Egipt o multime de oameni sunt convinsi ca aratarea din înregistrare este cel de-al patrulea calaret, aparut în mijlocul ciocnirilor violente din Egipt, dar lumea care este obisnuita cu minunile tehnologiei este de parere ca au fost folosite imagini generate pe calculator (CGI), imagini care sunt folosite cu succes în filmele de la Hollywood, asa ca imaginea din inregistrare nu este decat un trucaj ordinar .

   Sunt destui insa care sustin ca misteriosul calaret nu este altceva decat un nor de fum, reflexiile focului pe lentilele camerei de filmat ori, mult mai simplu, un trucaj facut de cineva pus pe farse.

min. 1:22 este important!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Marketing Online Eficient